Welke Android versie is vereist om Bitcare voor ouders/Bitcare voor medewerkers te updaten naar de nieuwste versie?

Welke Android versie is vereist om Bitcare voor ouders/Bitcare voor medewerkers te updaten naar de nieuwste versie?

Zoals je weet brengt Bitcare geregeld nieuwe versies van de apps uit. In de app updates voegen wij nieuwe functionaliteiten toe, maken we technische verbeteringen en werken wij voortdurend aan de performance van de app. Om dit te kunnen blijven doen is het belangrijk dat je smartphone op vernieuwde besturingssoftware draait.

Niet alleen Bitcare brengt geregeld nieuwe versies uit, maar Android doet dit ook. Op sommige smartphones is het echter niet meer mogelijk om te updaten naar nieuwere Android versies. Je doet er goed aan om te controleren of jij je smartphone nog kunt updaten naar een nieuwere smartphone versie. Kun je niet updaten naar Android 7, Android 8, Android 9 of hoger? Dan zijn er twee opties:

1. Je blijft werken met je huidige smartphone en huidige Android versie, maar je kunt niet meer updaten naar nieuwere app versie van Bitcare voor ouders/Bitcare voor medewerkers. Hierdoor kun je dus geen gebruik maken van eventuele nieuwe functionaliteiten op de app(s).

2. Je gaat je oriƫnteren op een nieuwe smartphone, zodat je ook in de toekomst de nieuwste app versie van Bitcare kunt downloaden.

Lees verder: welke iOS versie is vereist om Bitcare te updaten naar de nieuwste versie?