Welke iOS versie is vereist om Bitcare te updaten naar de nieuwste versie?

Welke iOS versie is vereist om Bitcare te updaten naar de nieuwste versie?

Zoals je weet brengt Bitcare geregeld nieuwe versies van de apps uit. In de app updates voegen wij nieuwe functionaliteiten toe, maken we technische verbeteringen en werken wij voortdurend aan de performance van de app. Om dit te kunnen blijven doen is het belangrijk dat de iPad op vernieuwde besturingssoftware draait.

Niet alleen Bitcare brengt geregeld nieuwe versies uit, maar Apple doet dit ook. Op sommige iPads is het echter niet meer mogelijk om te updaten naar nieuwere iOS versies. Je doet er goed aan om te controleren of jij je iPad nog kunt updaten naar een nieuwere iOS versie. Kun je niet updaten naar iOS 11 of iOS 12? Dan zijn er twee opties:
  1. Je blijft werken met de huidige iPad en huidige iOS versie, maar je kunt niet meer updaten naar nieuwere app versie van Bitcare. Hierdoor kun je dus geen gebruik maken van eventuele nieuwe functionaliteiten op de iPad app.

2. Je gaat je oriƫnteren op nieuwe iPad(s), zodat je ook in de toekomst de nieuwste app versie van Bitcare kunt downloaden.

Lees verder: welke Android versie is vereist om Bitcare voor ouders/Bitcare voor medewerkers te updaten naar de nieuwste versie?