Welke wijzigen kan ik doorgeven via de app?

Welke wijzigen kan ik doorgeven via de medewerker app?

Via de Bitcare Employee app heb je direct inzicht tot jouw gegevens, jouw dossier en verlofkaart. Maar welke wijzigingen kun je zelf doorgeven via de app? In deze helpfile zetten wij het op een rijtje.

Waar vind ik mijn persoonlijke informatie?
Open de Bitcare Employee app, wanneer je deze nog niet hebt, kun je deze downloaden via de App store of Google Play store.
Zodra je bent inlogt kom je in jouw medewerkeroverzicht. Klik vervolgens op het eerste blok met daarin jouw naam. Je persoonlijke profiel wordt geopend.
Via de potloodjes kun je wijzigingen doorgeven.

Zodra je een wijziging doorgeeft, ontvangt de persoon die binnen jullie organisatie verantwoordelijk is voor het beheer van Bitcare een melding terecht.
Wanneer deze is goedgekeurd, is de wijziging ook in de app zichtbaar. Let op: de wijzigingen zijn dus  nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een medewerker die de rechten heeft om dit goed te keuren.

Persoonlijke informatie
- Naam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Nationaliteit

Adresgegevens
Wanneer er een adreswijziging plaatsvind kun je dit direct doorgeven. Geef hierbij ook door vanaf wanneer je verhuisd bent.