Welk kunnen er inloggen in Bitcare

Wie kunnen er inloggen in Bitcare

Voor extra veiligheid kunnen alleen nog medewerkers, ouders en groepen inloggen. Wij hebben gezien dat sommige 'accounts' van het type 'Account' en/of 'Contact persoon' ook konden inloggen, maar dat is nu geblokkeerd.

Mocht iemand een probleem hebben met inloggen dan kan je het account type eenvoudig controleren in de betrokkenheid van het persoonlijke profiel.

Als hier 'Account' of 'Contact persoon' staat waar je b.v. Medewerker, Gedetacheerde of Ouder verwacht dan is dat de reden dat de persoon niet kan inloggen. De oplossing hier is dat de persoon in veel gevallen gewoon een Medewerker type moet worden.