Ziek melden en beter melden via de Ouder App

Ziek melden via de Ouder App

Je kan je kind zeer eenvoudig ziek melden via de Ouder App. Dit werkt als volgt:

Ziek melden:

Stap 1
Ga naar de Planning.

Stap 2
Druk op het '+' rechtsboven.

Stap 3
Druk op 'Ziek'.

Stap 4
  1. Stel de datum en tijd in van de ziek melding
  2. Geef een verwachte hersteldatum in. Dit is de betermelddatum. Wanneer je dit niet invult, dan is het kind voor 1 dag ziek gemeld.
  3. Schrijf optioneel nog een notitie over de desbetreffende ziekte.

Let op:
  1. Toegevoegde ziekte is niet aan te passen of te verwijderen door de ouder.
  2. Wanneer je kind langer ziek is dan verwacht, voeg je een nieuwe ziekmelding toe via de Bitcare Ouder App.
  3. Wanneer je kind korter ziek is dan verwacht, contacteer je de kinderopvang. Deze heeft namelijk rekening gehouden met een langere ziekteperiode in de planning.