Ziek melden en beter melden via de Ouder App

Je kan je kind zeer eenvoudig via de Ouder App ziek en beter melden. Dit werkt als volgt:

Ziek melden:

Stap 1
Ga naar de Planning.

Stap 2
Druk op het '+' rechtsboven.

Stap 3
Druk op 'Ziek'.

Stap 4
  1. Stel de datum en tijd in van de ziek melding
  2. Geef eventueel een verwachte hersteldatum in.
Let op: Je kind moet altijd beter gemeld worden, ongeacht of er wel of geen 'Verwachte einddatum' van de ziekte ingegeven is. Een 'Verwachte einddatum' van de ziekte is handig voor de persoon die de planning maakt op je kinderopvang. Mocht je kind echter weer na ziekte en de verwachte einddatum aanwezig zijn op de kinderopvang, dan zal het altijd dus eerst nog beter gemeld moeten worden.
  1. Schrijf optioneel nog een notitie over de desbetreffende ziekte.

Beter melden door ouders:

Stap 1
Ga naar de Planning.

Stap 2
Druk op het 'ziekte symbool met het rode plusje'.

Stap 3
Voer de datum in wanneer je jouw kind wilt beter melden en druk op 'Bewaar'.