Hoe plan ik een kind in meerdere groepen op het web?

Het kan voorkomen dat een kind op meerdere groepen wordt opgevangen. Binnen het tabblad 'Contracten' kun je eenvoudig per groep een andere planning aanmaken. De planning zal zichtbaar worden in het schema en meegeteld worden binnen het BKR van de desbetreffende groep.

Stap 1
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 2

Zoek het kind dat u in meerdere groepen wil plannen. Klik op de (contract)datum die onder zijn of haar naam vermeld staat.

Stap 3

U bent nu in het contract van het kind en u ziet nu het huidige vaste rooster. Om een kind voor vaste dagen ook op een andere groep te plaatsen, klikt u binnen dit kader aan de rechterkant op het '+'.

Stap 4

Er opent een scherm waar u verschillende opties krijgt. U kiest voor 'Vast rooster' en klikt op 'Volgende'.

Stap 5

Vul bij 'Datum' in wanneer de planning dient te starten en eventueel eindigen. Kies bij 'Groep' de groep waarop u het kind wil plannen.

Let op: u kunt een kind niet op een andere locatie plannen. Vervolgens klikt u op 'Volgende'.

Stap 6

Door het verschuiven van de vierkantjes op de balken, geeft u aan op welke dagen en tijden het kind komt. Door de vierkantjes over elkaar heen te schuiven, geeft u aan dat het kind niet komt op de betreffende dag. Bovenaan kunt u kiezen voor een wekelijks (elke week hetzelfde), tweewekelijkse (om de week hetzelfde), driewekelijkse (elke drie weken hetzelfde) of vierwekelijkse (elke vier weken hetzelfde) rooster. Om dit op te slaan klikt u op 'Bewaar'.

In deze helpfile wordt uitgelegd hoe u een 2-,3- of 4-wekelijkse planning in kunt voeren.