Hoe voeg ik contactgegevens toe van de organisatie op het web?

Mochten de contactgegevens van de organisatie wijzigen is het mogelijk om deze te wijzigen. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe u dit kunt wijzigen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U bent nu in de instellingen van uw organisatie in het kopje 'Basis'.

U kunt het telefoonnummer, adresgegevens, internet adres, enz. van uw organisatie wijzigen of toevoegen in de tekstvakken.

Stap 4

Na het doorvoeren van de wijzigingen klikt u op 'Bewaar'.