Hoe zie ik de planning van een kind op de iPad?

Stap 1
U opent de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de homepagina. U drukt op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u de planning wilt bekijken.

Stap 3

Druk op de foto van het kind waarvan u de planning wilt bekijken.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren door op het kind te klikken. U klikt op het poppetje linksonder.Ga_naar_kindprofiel.PNG

Stap 5

U klikt in het menu aan de linkerkant op 'Planning'. Hier kunt u vervolgens de planning van het kind bekijken.