Verwijderen van lokale data op iPad

Veel problemen op de iPad (bijvoorbeeld als de planning niet goed geladen wordt, kinderen niet worden getoond, etc.) kunnen worden opgelost door het verwijderen van de lokale data op de iPad. Dit doet u op de volgende manier:

Stap 1

Controleer eerst bij 'Info' of alle data geupload is. Dit kan door naar het hoofdscherm van de iPad met de locatie(s) en groep(en) te gaan.

Stap 2

Druk linksboven op de 3 strepen.

Stap 3

Druk op 'Info'. Wanneer er staat dat alle data geupload is, dan kan je door naar stap 4.

Wanneer dit niet het geval is, dan dien je contact op te nemen met Bitcare via help@bitcare.com of 085-4015151.

Stap 4

Klik op 'Verwijder lokale data'.