In november/december ontvangt u een brief van de Belastingdienst met het Whk percentage voor het nieuwe jaar. Dit percentage moet u invoeren in Bitcare om correct te kunnen verlonen. Zorg er voor dat het juiste percentage vanuit de brief wordt overgenomen.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie

Stap 2
Klik links bovenin op het tandwiel naast de naam van uw kinderdagverblijf om in de organisatie instellingen te komen

Stap 3
Selecteer het bedrijf waarbij u het percentage wilt invoeren

Stap 4
De instellingen van het bedrijf worden zichtbaar. Onderaan de pagina vult u bij 'WhK premie' het juiste percentage in bij het juiste jaar

Stap 5
Klik vervolgens op 'Bewaar' om uw wijzigingen op te slaan.