U kunt een medewerker met een nul uren contract invoeren door de FTE op 0 te zetten.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en log in

Stap 2

Ga naar de lijst met medewerkers en klik op de naam van de medewerker waarbij u een nul uren / oproepcontract wilt toevoegen

Stap 3

In het profiel van de medewerker klinkt u links in de menubalk op 'Arbeidsrelatie'

Stap 4

Klik op het potloodje achter de salarisafspraak.

Stap 5

Afhankelijk van wanneer u de wijziging in wilt voeren, selecteert u:

Aanpassen vanaf een bepaalde datum: wanneer de wijziging in de toekomst in gaat

Huidige aanpassen: wanneer de wijziging direct in moet gaan (Let op: oude gegevens gaan hierdoor verloren)

Maak een historische aan: Wanneer het een regeling uit het verleden betreft, en u de historie wilt toevoegen

Vervolgens klikt u op 'Volgende'.

Stap 6

Zet in het volgende scherm de volgende gegevens op 0:

- Uren per week.

- Dagen per week.

- FTE