Hoe kan ik een uitdraai maken van alle e-mailadressen die gebruikt worden voor facturering?

Met het rapport 'Klanten' kunt u controleren wat de factuurinstellingen van de klanten zijn. In dit rapport vindt u ook de gebruikte e-mail instellingen voor de factuur.

In het scherm 'Klanten' kiest u de locatie en een periode. Als u klikt op 'Verversen' krijgt u een rapport waar alle e-mailadressen van de klanten in die periode in staan. U kunt het rapport exporteren naar Excel of een PDF document van maken om de e-mailadressen te kopiƫren.