Kan ik mijn eigen manier van inloggen kiezen?

Wij ondersteunen alleen het inloggen met een Google, Microsoft of een Facebook account. Dit doen wij omdat dit de veiligste oplossing is en wij zo goed mogelijk de privacy van uw kindje(s) willen beschermen. U kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Let er wel op dat u zich maar één keer kunt aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij u om uw manier van inloggen en uw wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd.