Hoe krijg ik een medewerker met een flexibel contract zichtbaar bij één of meerdere groepen?

Bij het tabblad 'Arbeidsrelatie' van de medewerker kan een flexibele medewerker gekoppeld worden aan een bepaalde groep.

Stap 1

Navigeer naar de medewerker en ga naar het tabblad 'Arbeidsrelatie'.

Stap 2

Klik op de sectie 'Planning'.

Stap 3

Klik op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.

Stap 4

Kies voor een 'Vast rooster' en klik op volgende.

Stap 5

Selecteer de locatie en de groep waar u de medewerker flexibel wilt kunnen plannen.

Stap 6

Schuif de balkjes op elkaar.  Dit omdat de medewerker dan een opvangplan krijgt, maar geen vaste planning. Het voordeel hiervan is dat de medewerker dan wel naar voren komt bij een groep en daardoor gemakkelijk vanuit het tabblad 'Schema' flexibel ingepland kan worden.

Mocht u een flexibele medewerker in meerdere groepen willen zien, dan maakt u gewoon meerdere vaste roosters op de desbetreffende groepen aan zonder vaste uren.