Plannen van 'Bonusdagen' (= wendagen)

Bonusdagen kunt u ideaal gebruiken als wendagen of wanneer een kind ziek of met vakantie is geweest en deze dagen onbetaald op een ander moment in mag halen. Onderstaand wordt uitgelegd hoe u een bonus planning kunt invoeren.

Stap 1

Navigeer naar de Planning (optie 1) van het kind of naar het Schema (optie 2) en klik op de dag waar je de bonusdag wilt registreren.

Optie 1:

Optie 2:

Stap 2

Maak een keuze uit de volgende opties:

• Ochtend (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de ochtend)
  • Middag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de middag)
  • Hele dag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de hele dag)
  • Overige (Bij overige kunt u de balkjes van de tijden zelf verslepen. U kunt de tijden dat het kindje komt zelf aanpassen)

Stap 3

Stel de tijd, locatie en groep in en klik op 'Bewaar'.