Dossieropbouw vanuit mail (inbox) voor ouders en/of medewerkers
Indien u bepaalde afspraken met een ouder of medewerker gemaild hebt, dan kunt u deze communicatie eenvoudig aan zijn of haar dossier toevoegen.

Stap 1
Klik rechtsboven in de balk op uw eigen naam.

Stap 2
Ga naar het tabblad ‘Instellingen’ en dan naar de tab ‘Inbox’.

Stap 3

Klik op de knop ‘Genereer’.

Er zal een email adres gegenereerd worden wat er als volgt uitziet: uwnaam.nummer@mailer.bitcare.com

Stap 4

Wanneer u het mailcontact met de ouder/werknemer doorstuurt (forward) naar dit adres, zal het in uw inbox terecht komen (zie scherm hieronder).

Stap 5

U kunt de mail hierna als document toevoegen aan een ouder of medewerker vanuit het tabblad ‘Inbox’ door op ‘Toewijzen’ te klikken. De mail zal dan toegevoegd worden aan de ‘Documenten’ van deze ouder of medewerker.

Let op: voor de afbeeldingen in de mail klik u linksboven en voor de mailtekst klikt u op 'Notitie'.