Algemene instellingen: Basis instellingen

Bij de tab ‘Basis’ vult u de basisgegevens van uw organisatie in. Wanneer u Bitcare ook wilt gebruiken om uw medewerkers te verlonen is het van belang dat u deze basisgegevens van de organisatie zo volledig mogelijk invoert voor de Belastingdienst.

Personeelsnummers

Behalve het invoeren van de organisatiegegevens kunt u aangeven op welke manier u de personeelsnummers wilt genereren. U kunt zelf bij het aanmaken van een medewerker een personeelsnummer opgeven, maar u kunt ook het personeelsnummer door humanwave laten genereren. Hoe dit personeelsnummer eruit hoort te zien kunt u hier bepalen.

Bitcare heeft standaard ingesteld dat de eerste medewerker personeelsnummer 1 heeft. Bij iedere volgende medewerker die u toevoegt loopt het personeelsnummer automatisch op.

Tijdsregistratie

Wanneer u werkt met tijdsregistratie, kortom het in- en uitchecken van de medewerkers, dan vinkt u de optie 'Tijdsregistratie' aan. Medewerkers kunnen vervolgens via de website of mobiele App in- en uitchecken.