Algemene instellingen: 'Openings- en werktijden'

Bitcare heeft standaard openings- en werktijden ingesteld. Deze kunt u aanpassen door het verschuiven van de balkjes.

• Via de + kunt u een extra tijdsbalk toevoegen, bijvoorbeeld wanneer uw organisatie bepaalde tijden op de dag gesloten is of medewerkers een vaste pauze tijd hebben.
  • U kunt een tijdspanne opheffen door de twee balkjes op dezelfde positie te plaatsen (zoals al bij het weekend het geval is).
  • Let op dat u ook de pauzes bij de standaard werktijden ingeeft.