Algemene instellingen: 'Feestdagen'

Het is mogelijk binnen uw organisatie een aantal feestdagen te definiëren waarop er in de regel niet wordt gewerkt. De algemeen erkende Nationale Feestdagen staan automatisch al in Bitcare.
  • Via kunt u de feestdagen automatisch importeren.
  • Wanneer uw organisatie op deze feestdagen toch open is, kunt u dit wijzigen door op het potloodje achter de betreffende feestdag te klikken. Dit is van belang aangezien in het verlof rekening wordt gehouden met feestdagen.
  • Voor het toevoegen van extra vakantie / feestdagen of sluitingsdagen klikt u op +