Hoe wijzig ik de contract verantwoordelijke van het kind op het web?

Binnen Bitcare is het mogelijk om één ouder te koppelen als contract verantwoordelijke ouder. Dit is de ouder die de facturen en jaaropgave ontvangt. Mocht er toch een verkeerde contract verantwoordelijke staan ingesteld dan kun je dit eenvoudig wijzigen binnen de details van het contract.

Stap 1
Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 2
U zoekt het kind op waarvan u de contract verantwoordelijke wilt wijzigen. U klikt op de (contract)datum die onder de naam van het kind vermeld staat.

Stap 3

U bent nu in het contract van het kind. Klik op 'Details'.

U ziet aan de linkerkant 'Verantwoordelijke' staan. Om deze aan te passen, klikt u op het potlood.

Stap 4

Bij 'Verantwoordelijke' selecteert u de juiste persoon. Om op te slaan, klikt u op 'Bewaar'.