Hoe kan ik de ouders/medewerkers uitnodigen voor toegang?

Wanneer u de rol ‘Supervisor’ hebt binnen de organisatie kunt u alle ouders en medewerkers op een snelle manier toegang verlenen tot het systeem. Echter omdat een uitnodiging persoonlijk is, dient u ouder voor ouder uit te nodigen. Onderstaand wordt uitgelegd hoe u ouders kunt uitnodigen voor toegang.

Let op: de uitnodigingen worden verstuurd vanuit de naam rechtsboven in de blauwe balk (in het geval hieronder dus door Jorian den Otter).

Stap 1

Klik op het logo van de organisatie.

Stap 2

Klik op het tabblad ‘Autorisatie’.

Stap 3

Open het tabblad ‘Contacten’.

Stap 4

Linksboven kunt u filteren op 'Ouders' en op 'Geen toegang'.

Stap 5

Door te klikken op de link 'Uitnodigen voor toegang' verschijnt het scherm waarin u het email adres van de ouder in kunt voeren.

Stap 6

Nadat u op de knop 'Bewaar' klikt, wordt de uitnodiging verstuurd en kan de ouder na het accepteren van deze uitnodiging inloggen in Bitcare.

De uitnodiging die de ouder ontvangt in zijn/haar mail ziet er vervolgens als volgt uit: