Hoe wijzig ik de contractduur (start en/of einddatum) van een kind op het web?

Het kan weleens voorkomen dat een kind op een andere dag start of stopt bij uw kinderopvang. Dit kunt u aanpassen in de details van het contract. Hier kunt u de datum van het contract aanpassen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Zoek het kind waarvan u de contractduur wil wijzigen. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. Klik op 'Details' en vervolgens op het potloodje.

Stap 5

Bij 'Data' vult u de nieuwe contractduur in en om deze op te slaan klikt u op 'Bewaar'.