Kind of ander contact (ouder, medewerker) verwijderen uit Bitcare


Sinds 13 oktober 2016 kunt u kinderen, ouders en medewerkers die foutief ingevoerd zijn zelf uit het systeem verwijderen. 


Let op: Wij willen graag wel benadrukken dat hier zorgvuldig mee omgegaan dient te worden. Vaak is het beter om het contract af te laten lopen. Dit zodat de historie bewaard blijft. 


Mocht u nog een kind willen verwijderen, omdat het nooit gestart is op uw kinderopvang, dan kan dat alsnog op de volgende wijze:


Stap 1

Navigeer naar het kind.


Stap 2

Bovenin het profiel klikt u op het wieltje:


blob1476197018364.png



Stap 3

Klik op 'Verwijderen'. 


Let op: Wanneer u op 'Ok' klikt, verwijdert u het kind definitief uit Bitcare en is het niet meer terug te vinden in Bitcare. 


blob1476197119522.png




Let op: Bij het verwijderen van kinderen moet u niet vergeten om de eventuele ouders ook uit het systeem te verwijderen als dat nodig is. Dit kan op dezelfde manier als u voor het kind gedaan heeft.