Wanneer moet ik een nieuw contract geven aan een kind?

Wij adviseren om altijd met één contract te werken. In Bitcare is het namelijk niet nodig om voor iedere contractwijziging een nieuw contract aan te maken.

• In het geval van een prijsverandering of planningsverandering op dezelfde locatie kunt u gewoon het huidige contract wijzigen en blijft alle historie ook inzichtelijk.
  • Wanneer het kind echt verhuist naar een andere locatie, vaak bij doorstroming van KDV naar BSO, dan dient u wel een nieuw contract aan te maken. Dit in verband met een ander LRK-nummer.

Door op 'Toon historie' te klikken kunt u alle planningen en prijzen uit het verleden inzien. Deze wijzigingen worden dus automatisch opgeslagen in Bitcare.

Plannings historie:

Prijs historie: Het tonen van de prijs historie werkt precies hetzelfde als bij de plannings historie. Onder het kopje 'Prijzen' in het midden van uw beeldscherm kunt u vervolgens op dezelfde knop klikken om de historie te tonen.