Hoe kan ik verlof en ziekte door ouders ingevoerd goed- en afkeuren?

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt op 'Kinderen'.

Stap 3

U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Verlof en verzuim':

Stap 4

Hier ziet u een overzicht van de open verzoeken voor verlof en ziekte. Om ziekte of verlof goed- of af te keuren klikt u bij de betreffende dag aan de rechterkant op het 'Vinkje'. Hier klikt u ook op als u het verzoek wilt afwijzen.

Stap 5

U klikt op 'Goedkeuren' of 'Afwijzen'. De ouders krijgen een melding van de goedkeuring dan wel afkeuring op app.bitcare.com en de mobiele app.

De openstaande verzoeken per kind kunt u zien in de jaarplanning van het kind.

Stap 1

U gaat naar het profiel van het kind.

Stap 2

U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Planning'.

Stap 3

U klikt op het kopje 'Jaar'.

Stap 4

Onderaan ziet u de open verzoeken en de verzoeken kunt u hier ook goed- of afkeuren.