Hoe stel ik de standaardtijden in voor een hele en halve dag?

In de instellingen kunnen de tijden voor een hele dag, ochtend en middag worden ingesteld. Hiermee kunt u sneller en gerichter plannen wanneer binnen jullie aanbod alleen hele of halve dagen worden aangeboden.

Stap 1

U klikt in het startscherm op 'Instellingen'.

Stap 2

In het menu aan de linkerkant ziet u 'Locaties'. Klik op 'Locaties' en selecteer de locatie waarvoor u de standaardtijden wilt instellen.

Stap 3

Klik op het kopje 'Openingstijden'.

Stap 4

Voer onderaan bij 'Hele dag', 'Ochtend' en 'Middag' de standaardtijden in voor uw dagdelen en klik op 'Bewaar'.