Hoe voer ik een (flex-, extra-, credit of bonus) planning in via het web?

Wanneer ouders geen verzoek hebben ingevoerd voor het kind kunt u zelf ook een planning invoeren. Er zijn in totaal vier verschillende planningen waar u uit kunt kiezen.

Let op: Flex rooster is voor die kinderen met een vast maandbedrag en waarbij de uren flexibel zijn in te plannen.

Bijvoorbeeld: het kind komt 3 dagen in de week maar de uren worden flexibel gepland. Belangrijk om te weten is dat de ouders iedere maand het vaste maand bedrag gefactureerd zullen krijgen. Met andere woorden flex roosters worden niet apart in rekening gebracht.

Stap 1
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 2
U zoekt het kind waarbij u flexibele dagen wilt registeren op in de lijst en u klikt op zijn/haar naam.

Stap 3

U bent nu in het profiel van het kind. In het menu aan de linkerkant klikt u op het tabblad 'Planning'.

Stap 4

U klikt op de dag waarop u het flex rooster wilt inplannen en kiest voor 'Flex rooster'.

Stap 5

U controleert de datum, past eventueel de tijd aan en selecteert de juiste groep en klikt op 'Bewaar'.