Hoe meld ik een ziek kind beter op het web?

Let op: kinderen moeten altijd beter gemeld worden, ongeacht of er wel of geen 'Verwachte einddatum' van de ziekte ingegeven is.

Een 'Verwachte einddatum' van de ziekte is handig voor het maken van een planning. Mocht een kind echter weer na ziekte en de verwachte einddatum aanwezig zijn op de kinderopvang, dan zal het altijd dus eerst nog beter gemeld moeten worden.

Beter melden via de website:

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
U zoekt het kind dat u beter wilt melden op in de lijst en klikt op zijn/haar naam.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. In het menu aan de linkerkant klikt u op het tabblad 'Activiteiten'.

Stap 5

U bent nu in de activiteitenlijst van het kind. In de balk met de sneltoetsen, klikt u op het volgende icoon:

U voert de laatste dag van de ziekte in, op deze dag was het kind nog ziek. U kunt daarbij eventueel een notitie maken. Vervolgens klikt u op 'Bewaar'.