Hoe wijzig ik de vaste planning van een kind op het web?

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Zoek het kind waarvan u de vaste planning wil wijzigen. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind en u ziet het huidige vaste rooster. Om deze aan te passen klikt u aan de rechterkant op het potlood.

Stap 5

Er opent nu een scherm met verschillende opties, selecteer wat u wilt wijzigen en voer de wijzigingen door.

Bij de datum voert u in vanaf welke datum de wijziging in moet gaan. Na het invoeren van de wijzigingen klikt u op 'Bewaar' en controleert u of uw wijziging goed is ingevoerd.