Document of foto afdrukken / printen via de iPad

U kunt via de iPad documenten en/of foto's van een kind vastgelegd in Bitcare zeer eenvoudig afdrukken.

Let op: u dient met uw printer verbonden te zijn via Wifi waarmee u ook op uw iPad verbonden bent.

Stap 1

Druk op het kind en vervolgens op het poppetje

Stap 2

Druk links op 'Documenten' of 'Foto's'.

Stap 3

Druk op het document welke u wilt printen of eventueel bij 'Foto's' op de foto.

Stap 4

Druk linksonder op het download symbool en vervolgens op het printer icoon om af te drukken.

Stap 5

Selecteer de printer en geef aan hoeveel exemplaren u af wilt drukken.