Hoe voeg ik feestdagen toe?

Binnen Bitcare is het zeer eenvoudig om feestdagen toe te voegen. Bij een feestdag kan aangegeven worden of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Wanneer een feestdag op 'Gesloten' staat is dit zichtbaar voor ouders in de planning. Verder hoeven medewerkers voor deze dag geen verlof aan te vragen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik op 'Home' als u al bent ingelogd.

Stap 2

Klik op 'Instellingen'.

Stap 3

Klik op 'Feestdagen' en klik op het '+' om een nieuwe feestdag toe te voegen.

Stap 4

Vul de gegevens van de feestdag in en geef aan of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Klik vervolgens op 'Bewaar'.

Stap 5

Om een feestdag te bewerken klik je op het potlood achter de feestdag.