Hoe wijzig ik de verlofrechten van de organisatie?

In de instellingen van de organisatie kunt u de verlofrechten aanpassen voor de gehele organisatie. Hoe u het verlofrecht wijzigt, staat hieronder beschreven.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie door op uw organisatienaam te klikken.

Stap 2

Klik vervolgens op het tandwieltje naast de organisatienaam om naar de instellingen te gaan van de organisatie.

Stap 3

Kies in de rij met tabbladen voor 'Verlof en verzuim'.

Stap 4

Klik op op het potloodje rechts van het kopje 'Verlof' (bij de werknemers) .

Stap 5

Vervolgens kunt u de verlofrechten wijzigen in dit scherm. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'Bewaar'.

De berekening van de verlofopbouw hangt af van het aantal voltijd uren dat een organisatie heeft per week. Wanneer de organisatie voltijd werkweken van 38 uur heeft zal de opbouw anders zijn dan bij een werkweek van 36 uur. Om dit in te stellen gaat u naar de instellingen van het bedrijf (de juridische eenheid):

Stap 6

Klik links in het menu op het betreffende bedrijf.

Stap 7

Vervolgens voert u bij 'Uren per week' het aantal voltijd uren van een werkweek in.

Stap 8

Scroll naar beneden en klik rechts onderin het scherm op 'Bewaar'