Hoe vul ik de planning in bij een nul uren contract? (Flexibele planning)

Wanneer u een medewerker heeft toegevoegd met een nul uren contract dan heeft deze medewerker geen vaste planning. Om de planning van een medewerker met een nul uren contract toe te voegen maken we gebruik van het flex rooster. Deze kunt u op meerdere manieren invoeren.

- Via de planning van de medewerker

- Via de activiteiten van de medewerker

Beide manieren zullen hieronder uitgelegd worden.

Flex plan via planning

Stap 1

Ga naar de profielkaart van de medewerker.

Stap 2

Klik links in het menu op 'Planning'.

Stap 3

Selecteer in de planning het tabblad Dag, Week of Maand.

U kunt nu het flex rooster en de flexibele uren op de volgende manier toevoegen:

- Via het in de planning.

Stap 4

Wanneer u op het  klikt selecteert u ' flexibele uren' om deze toe te voegen.

Wanneer u de flexibele uren heeft ingevoerd zijn deze zichtbaar in het schema. Een totaal overzicht van alle ingevoerde flex plannen is zichtbaar onder het tabblad Planning -> Lijst.