Waar kan ik de jaaropgave van mijn kind inzien en downloaden?

De jaaropgave kunt u terugvinden onder de documenten van uw kind. U kunt de documenten inzien via app.bitcare.com. Onderstaand leggen wij uit hoe u de jaaropgave kunt inzien en downloaden.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en log in met uw account.

Stap 2

Wanneer u inlogt opent uw dashboard met een overzicht van uw kind(eren).

Klik op de naam van uw kind waarvan u de jaaropgave wilt zien. Wanneer u op de naam klikt, bent u in het profiel van uw kind.

Stap 3

Wanneer u in het profiel van uw kind bent, kunt u links kiezen voor het tabblad 'Documenten'.

Stap 4

Wanneer het tabblad is geopend, ziet u de documenten welke zijn opgeslagen bij uw kind, waaronder de jaaropgave. Wanneer u op de titel van het document klikt, kunt u het document openen. In het scherm dat opent kunt u het document ook downloaden en opslaan.