Hoe kan ik een dag die mijn kind afwezig is geweest (ziekte/verlof) ruilen?

Het kan soms voorkomen dat uw kind ziek is of een dag verlof heeft gehad. Bij sommige organisaties kunt u deze dagen ruilen naar een andere dag. Dit kunt u gemakkelijk doen met behulp van de Bitcare app voor Ouders. Onderstaand wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Stap 1

Open de Bitcare app voor Ouders en log in met uw gegevens.

Stap 2

Indien u meerdere kinderen heeft drukt u op de naam van het betreffende kind.

Stap 3

Druk op het kopje 'Planning' om de planning van uw kind te openen.

Stap 4

Selecteer in de kalender de dag die u wilt ruilen en druk vervolgens op de balk met ziekte of verlof.

Stap 5

Druk op het ruilsymbool om de planning te ruilen naar een andere dag.

Stap 6

Voer vervolgens in naar welke dag u de planning wilt ruilen en druk op bewaar.