Rapport: e-mailadressen ouders

Veel kinderdagverblijven sturen e-mails naar de (stief)ouders van een kind. Om het mailen van de ouders eenvoudiger te maken hebben wij een rapport waarin de e-mailadressen worden weergegeven. Onderstaand leggen wij uit hoe jullie dit rapport kunnen gebruiken om de ouders te e-mailen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en klik linksboven op 'Home'.

Stap 2

Klik op 'Rapporten'.

Stap 3

Selecteer het rapport 'Ouders - E-mailadressen'.

Stap 4

Genereer het rapport en klik op het knopje om te exporteren naar 'Excel'.

Stap 5

Selecteer in Excel naar wie je een e-mail wilt versturen. Vervolgens open je de mail vanuit waar je wilt versturen.

Stap 6

In je e-mail zet je bijvoorbeeld jullie eigen info@opvangnaam.nl en alle ouders plakken jullie in de BCC-regel. De ouders plak je in de BCC-regel, omdat de ouders dan niet de e-mailadressen van de andere ouders in kunnen zien.