Kind gaat van KDV naar BSO

Binnen de kinderopvang software van Bitcare kan de kindplanning voor het KDV en de BSO gemaakt worden. Het contract binnen Bitcare wordt gekoppeld aan de betreffende locatie. Iedere locatie heeft zijn eigen LRK-nummer. Het is daardoor ook erg belangrijk om een nieuw contract aan te maken als een kind van het KDV naar de BSO gaat.

Onderstaand wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen:

Stap 1

Ga naar het betreffende kind en klik op het tabblad 'Contracten'.

Stap 2

Klik binnen het 'Contract' op het kopje 'Details'. Klik op het potlood in het midden van het beeldscherm en voer een einddatum in voor het KDV contract.
Het kan zijn dat er al een einddatum staat. Deze is vaak gebaseerd op de leeftijd dat het kind 4 jaar oud wordt.

Stap 3

Druk vervolgens op het '+' rechtsboven om een nieuw contract aan te maken.

Stap 4

Kies tijdens het aanmaken van het contract voor de BSO locatie.

Indien u contracten ter ondertekening opstelt via Bitcare is het belangrijk om ook de ouders het nieuwe contract aan te bieden ter ondertekening. In deze helpfile wordt het genereren van een contract document verder uitgelegd.

Ook is het mogelijk om het contract digitaal te laten ondertekenen door de ouders. Alle informatie over de digitale handtekening kunt u vinden in deze helpfile.