Hoe laat ik een reservering vakantiegeld elke periode uitbetalen?

Wanneer u het vakantiegeld elke periode wilt uitbetalen, dan kunt u dit instellen op medewerkersniveau, binnen de arbeidsrelatie.

Dit doet u door naar het tabblad 'Mensen' te gaan en de medewerker aan te klikken waar u de reservering pr maand wil uitbetalen.

Ga daarna links in het menu naar 'Arbeidsrelatie'.

Er zijn twee situaties:

• De medewerker is in dienst en heeft al een reservering staan.
    In dit geval gaat u op de reservering staan in de Arbeidsrelatie van de medewerker en drukt u op het potlood.
    In het eerste scherm kiest u voor Aanpassen vanaf een bepaalde datum (bovenste optie).
    In het tweede scherm kiest u de datum vanaf wanneer dit geldig is én bij 'Elke periode uitbetalen' voor 'Ja'.
  • De medewerker komt in dienst en heeft geen reservering staan.
    In dit geval kunt u de reservering toevoegen met het plus-teken.
    In de instellingen kiest u voor 'Elke periode uitbetalen'.
    Wanneer u de afspraak bewaart, zal elke periode de reservering op de loonstrook verschijnen.