Hoe zet ik een kind/ouder/medewerker terug na deze geanonimiseerd te hebben?

Wanneer je een persoon hebt geanonimiseerd, is het niet mogelijk deze weer terug te zetten. Wel heb je 14 dagen bedenktijd nadat je de persoon hebt geanonimiseerd om het alsnog terug te draaien. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe je een persoon terug kunt zetten nadat je deze reeds hebt geanonimiseerd. 


Stap 1

Ga naar het menu 'Mensen' en zet het filter op 'Wordt anoniem' om de geanonimiseerde kind/ouder/medewerker terug te vinden.



Stap 2

Klik op het pijltje achter zijn/haar naam.

Nadat je op het pijltje hebt geklikt, zal de persoon direct teruggezet worden naar de lijst met kinderen/ouders/medewerkers. Zet hiervoor wel het filter op 'Alle', omdat de persoon nog wel op inactief staat wanneer deze teruggezet is.