Eigen tekst in e-mail van de facturen

Wanneer je de facturatie via Bitcare doet kun je ervoor kiezen om ouders de e-mail per factuur te laten ontvangen. Als je aan de e-mail een eigen tekst wilt koppelen dan kun je dit doen door de stappen uit deze helpfile te volgen. Dit kun je alleen instellen als je de rol 'Supervisor' hebt.

Deze helpfile is opgedeeld in twee delen:

1. Aanmaken sjabloon

2. Koppelen van het sjabloon aan de facturen

Aanmaken sjabloon

Stap 1

Ga naar 'Home' en klik op 'Instellingen'.

Stap 2

Klik op het kopje 'Sjablonen'.

Stap 3

Klik op het '+' om een nieuw sjabloon toe te voegen.

Stap 4
- Vul in het veld 'Onderwerp' de naam van het sjabloon in.
- Vul in het veld 'Type' in of het een sjabloon voor een factuur of een achterstallige factuur is.

- In het veld 'Body' vul je vervolgens de tekst in die je wilt hebben in de e-mail. De factuur voor de ouders wordt toegevoegd als bijlage bij deze e-mail.

Als je dit gedaan hebt klik je op 'Bewaar'. Bovenstaand proces kun je ook uitvoeren als je een sjabloon voor een creditfactuur wilt aanmaken.

Koppelen van het sjabloon aan de facturen

Stap 1

Klik in de instellingen links onder het kopje 'Bedrijven' op de naam van het bedrijf.

Stap 2

Klik vervolgens op het kopje 'Nummers'.

Stap 3

Vervolgens zie je helemaal rechts een kolom 'E-mail sjabloon' staan. Hier kun je kiezen welk sjabloon je kunt koppelen aan het factuurtype.

Stap 4

Koppel het sjabloon aan het factuurtype en klik rechtsonder op 'Bewaar'.

In onderstaande helpfile wordt uitgelegd hoe je een sjabloon kunt koppelen aan het versturen van achterstallige facturen.
Hoe mail ik achterstallige facturen (herinneringen) naar ouders?