Tip: Handige rapporten voor iedere kinderopvang

Je kunt binnen Bitcare veel verschillende rapport raadplegen. En wij begrijpen dat je het te druk hebt om alle rapporten te bekijken. Vandaar dat wij vandaag een aantal handige rapporten met je willen delen. Zo weet je direct welk rapport jij kunt gebruiken zonder hier zelf naar te hoeven zoeken.


  1. Rapport mentors en rapport mentees

Zijn alle kinderen bij jou al gekoppeld aan een mentor? De IKK wetgeving van 2018 stelt dit verplicht. De mentor kun je binnen Bitcare koppelen als relatie. In het rapport ‘Mentors’ zie je een lijst van alle actieve medewerkers en de mentees. Het rapport ‘Mentees’ laat een lijst van alle kinderen en de gekoppelde mentor zien. Hiermee heb je direct inzichtelijk aan welk kind je nog een mentor moet koppelen.
Lees verder..


  1. Rapport actieve kinderen - geen foto’s

In 2018 hebben we allemaal extra aandacht besteed aan de privacy wetgeving. Onderdeel van de privacy is het maken van foto’s. Het rapport ‘Actieve kinderen - geen foto’s’ laat zien bij welke kinderen staat aangegeven dat zij niet op de foto mogen. 

Lees verder..

  1. Rapport overige planning

Het laatste rapport uit onze tip is het rapport ‘Overige planning’. Gedurende een maand kan het aantal extra dagen, ruildagen of andere planningen snel oplopen. Om inzicht te krijgen in het totaal aantal planningen per type, kun je het rapport ‘Overige planning’ per locatie draaien. Hierdoor heb je alle overige planningen in één overzicht wat je kan helpen bij de facturatie.

Natuurlijk zijn er nog veel meer rapporten die handig zijn om te gebruiken. In deze helpfile zie je een kort en bondig overzicht van een aantal rapporten binnen Bitcare.