Hoe maak ik een loonjournaalpost met de juiste grootboekrekeningnummers?

Wanneer u verkeerde grootboekrekeningen tegenkomt in uw loonjournaalpost, kunt u deze aanpassen in de algemene instellingen van de organisatie. Hoe u dit doet, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1

Ga naar de algemene instellingen van organisatie.

Stap 2

Ga naar het tabblad 'Grootboekrekeningen'.

Stap 3

Klik op het potloodje achter de grootboekrekening die u wilt veranderen.

Stap 5

Om deze te koppelen aan de salariscomponenten, gaat u naar het tabblad 'Salaris'.

Stap 6

Vervolgens klikt u op het potloodje achter het component waar u de grootboekrekeningnummers van aan wilt passen.

Stap 7

U komt in het volgende scherm terecht. Wanneer u de gekoppelde grootboekrekeningen wijzigt, dient u op het icoontje ernaast te klikken. Hiermee zet u de wijzigingen vast. Klik vervolgens op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.

Stap 8

Controleer of de wijzigingen correct zijn doorgevoerd in de loonjournaalposten.