Hoe maak ik het component PAWW bijdrage aan?

In het nieuwe CAO akkoord van 1 juli 2018 staat beschreven dat de PAWW bijdrage naar verwachting na de zomer zal gaan starten.

U moet de PAWW inhouden op het bruto salaris van uw medewerker. Voordat u dit bedrag kunt inhouden, moet u eerst een component aan maken in de organisatie instellingen. Hoe u dit doet, staat in deze helpfile uitgelegd.

Stap 1

Ga naar de organisatie instellingen

Stap 2

Ga naar het tabblad Salaris en klik op het plus-teken om een nieuw salaris component toe te voegen

Stap 3

Kies voor de salarisberekening PAWW verzekering

Stap 4

Kies het bijbehorende grootboekrekeningnummer en klik 'Bewaar' om het component op te slaan