Vaste maandprijs berekenen met gebruik van de rekenhulp

Je kunt de vaste maandprijs berekenen met behulp van de ingebouwde rekenhulp. De rekenhulp verschijnt alleen wanneer je in de prijs de eenheid 'Maand' hebt geselecteerd.

Stap 1

Ga naar het kind waarvoor je een prijs wilt invoeren.

Stap 2

Ga naar het tabblad 'Contracten'.

Stap 3

Klik op het kopje 'Prijzen'.

Stap 4

Klik op het '+' om een prijs toe te voegen of op het potlood achter de huidige prijs om bijvoorbeeld de prijs vanaf een bepaalde datum te wijzigen.

Stap 5

Wanneer je de prijseenheid op maand hebt staan verschijnt de 'Rekenhulp' knop.

Stap 6

Vervolgens krijg je een berekening te zien per planningsregel. Wanneer er een planning gekoppeld is aan 40 schoolweken pakket, wordt automatisch uitgerekend hoeveel uur dit gemiddeld per maand is. Selecteer de planningsregel(s) die je wilt meenemen in de vaste maandprijs en klik op 'Bewaar'.

In deze helpfile wordt uitgelegd hoe je contract pakketten kunt aanmaken en koppelen aan de planning van een kind.

Stap 7

Nadat je op 'Bewaar' hebt geklikt wordt de maandprijs automatisch berekend op basis van het aantal uur en de uurprijs. Klik op 'Bewaar' om de maandprijs te bewaren.