Disclaimer toevoegen aan het online inschrijfformulier

Veel organisaties maken gebruik van een disclaimer bij het online inschrijfformulier op hun website. Ook het online inschrijfformulier van Bitcare biedt de mogelijkheid om een disclaimer te plaatsen onderaan het inschrijfformulier. Deze helpfile laat zien hoe de disclaimer ingesteld kan worden.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik linksboven op 'Home'.

Stap 2

Klik op het 'Instellingen' symbool.

Stap 3

Klik binnen de algemene instellingen op het kopje 'Formulieren'.

Stap 4

Binnen het kopje formulieren zijn twee opties:

1. Klik op het potlood om je huidige inschrijfformulier te bewerken.

2. Klik op het '+' om een nieuw inschrijfformulier aan te maken.

Stap 5

De disclaimer kun je invullen in het veld 'Disclaimer'.

Stap 6

Vervolgens klik je op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.

Stap 7

Controleer via het 'oog symbool' onderaan het formulier de disclaimer.