Hoe kan ik de facturen opslaan bij het kind?

Als kinderopvang verstuur je verschillende facturen naar de ouders. Deze facturen worden standaard opgeslagen bij de contract verantwoordelijke ouder. Het is echter ook mogelijk om de facturen op te slaan in de documenten van het kind. Door deze instellingen worden de facturen ook inzichtelijk via de Bitcare app voor Ouders.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik linksboven op 'Home'.

Stap 2

Klik op het 'Instellingen' symbool.

Stap 3

Klik binnen de algemene instellingen op het kopje 'Facturatie'.

Stap 4

Vink binnen dit tabblad de optie 'Bewaar de factuur bij het kind' aan.

Stap 5

Nadat je de instelling hebt aangevinkt, scroll je naar beneden en klik je rechtsonder op 'Bewaar'.