Hoe kan ik het handmatig wijzigen en aanpassen van facturen toestaan/niet toestaan?

Veel inconsistenties in de facturatie komen door handmatige aanpassingen op de factuur. Als supervisor kun je instellen of het mogelijk is voor jouw medewerkers om handmatige aanpassingen te maken op de factuur. Het uitzetten van deze functionaliteit verkleint de kans op fouten, waardoor het proces van de jaaropgaven je nog meer tijd zou moeten besparen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik linksboven op 'Home'.

Stap 2

Klik op het 'Instellingen' symbool.

Stap 3

Klik binnen de algemene instellingen op het kopje 'Facturatie'.

Stap 4

Vink binnen dit tabblad de optie 'Handmatig wijzigen en aanpassen van facturen toestaan' aan of uit.

Stap 5

Nadat je de instelling hebt aangevinkt of uitgevinkt, scroll je naar beneden en klik je rechtsonder op 'Bewaar'.