Hoe stel ik de leeftijden van de week maaltijden in?

In de kinderopvang wordt veel gebruikt gemaakt van een aparte planning voor de maaltijden. Dit rapport laat zien hoeveel kinderen uit een bepaalde leeftijdcategorie er aanwezig zijn. Hierdoor kunnen er gemakkelijk bestellingen worden gedaan bij de leverancier van de maaltijden. Het is mogelijk om zelf de leeftijden voor dit rapport in te stellen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik linksboven op 'Home'.

Stap 2

Klik op het 'Instellingen' symbool.

Stap 3

Klik links op de naam van de locatie waarvoor je de leeftijden wilt instellen.

Stap 4

Selecteer het kopje 'Rapporten'.

Stap 5

Vervolgens zie je verschillende leeftijden standaard ingesteld staan.
Potlood: Om een leeftijdscategorie aan te passen klik je op het potlood.

Prullenbak: Om een leeftijdscategorie te verwijderen klik je op de prullenbak.

Toevoegen: Om een nieuwe leeftijdscategorie toe te voegen klik je op toevoegen.

Stap 6

Nadat je dit hebt gedaan klik je rechtsonder op 'Bewaar'.

Stap 7

Om het resultaat in te zien ga je naar de rapporten en selecteer je het rapport 'Week maaltijden planning'.