Tabblad planning, wat kan ik hier doen?In het tabblad 'Planning' zie je alle planningsverzoeken die nog open staan en de verzoeken die al zijn goedgekeurd.

 

1. Open verzoekenOnder 'Open verzoeken' zie je alle verzoeken welke nog niet zijn goedgekeurd. Deze zullen dus niet worden uitbetaald met de salarisperiode. Je dient de open verzoeken eerst afhandelen voordat je begint met het afhandelen van de uren, omdat deze verzoeken het eventuele verschil beïnvloeden.

In dit overzicht zie je de volgende type verzoeken:

- Overwerk;

- Plus uren;

- Min uren;

- Flex plan;

- Dokter/tandarts verzoek;

- Verlof;

- Bijzonder verlof;

- Calamiteitenverlof;

- Zwangerschapsverlof;

- Ouderschapsverlof;

- Studieverlof.


Indien het de bedoeling is dat de verzoeken worden uitbetaald in deze salaris periode, dan dien je het verzoek goed te keuren. Je kunt hiervoor op de naam van de betreffende medewerker klikken. Zo kom je in het persoonlijk profiel van de medewerkers, daarna kun je verder door klikken naar de 'Planning' om de verzoeken goed te keuren (of af te keuren, indien het verzoek niet akkoord is).


2. Door u te betalen


Onder 'Door u te je de planningen alsnog te annuleren. Hiervoor klik je op de naam van de medewerker. Daarna navigeer je naar 'Planning' om de verzoeken te annuleren. 


Wanneer je alle planningen hebt beoordeeld, kun je onderaan de pagina klikken op 'Bewaar'