Tabblad mutaties: wat kan ik hier doen?In het tabblad 'Mutaties' wordt een opsomming gegeven van de wijzigingen die al zijn toegevoegd in de arbeidsrelaties van de medewerkers.

Let op: de wijzigingen die je hebt doorgegeven in het tabblad 'Wijzigingen' staan hier nog niet vermeld. Deze moeten eerst worden verwerkt door de Full Service salaris administrateur. 


Indien deze lijst van eenmalige mutaties niet compleet is, dan kun je in de arbeidsrelatie van de medewerker de missende mutatie toevoegen. Indien je de mutatie niet zelf wilt invoeren, dan kun je de mutatie toevoegen in het tabblad 'Wijzigingen'. De Full Service salaris administrateur zal de wijziging dan voor je verwerken. 


Indien in dit overzicht een mutatie is doorgevoerd welke niet juist is, of niet langer van toepassing is, dan dient de mutatie te worden verwijderd. Dit doe je door op de naam van de medewerker te klikken. Ga daarna naar de arbeidsrelatie van de medewerker. Zoek de mutatie op in de arbeidsrelatie, en controleer goed of het een eenmalige mutatie is, welke qua datum in de periode ligt die je nu wilt gaan verlonen. Dan weet je zeker dat je geen afspraken wijzigt welke al zijn verloond. Indien het een eenmalige mutatie is, welke nog niet is verloond, dan kun je achter de regel op het potloodje klikken.


Indien je het bedrag of de omschrijving wilt wijzigen, dan klik je op 'Huidig aanpassen'.

Indien de mutatie helemaal moet worden verwijderd, dan klik je op 'Verwijderen'.Wanneer je de hele lijst van 'Mutaties' hebt gecontroleerd en deze volledig is, dan klik je onderaan de pagina op 'Bewaar'.